· 

Weer wat anders

Wat mij vaak gebeurt, is dat ik iets aan het doen ben, bijvoorbeeld iets zoeken in de trapkast en dat ik dan, voordat ik er eigenlijk erg in heb, de volledige kast aan het opruimen ben. 

Ik weet niet of dat typisch vrouwen is en dat het dus valt onder het kopje 'multitasken', maar ik heb er zeg maar een haat/liefde verhouding mee.

Aan de ene kant baal ik dat ik nooit eens 1 ding tegelijk kan doen (of überhaupt eens gewoon stil kan zitten) maar aan de andere kant levert het vaak ook wel weer fijne dingen op.

Zo ook gisteren. De gordijnen waar ik het weekend mee had lopen ploeteren waren klaar om te worden opgehangen en eigenlijk voor ik het wist, was ik met meubels aan het schuiven. Want hoe zou het daybed eigenlijk tegen de roze muur staan en, zou mijn fijne Gispen bureau net zo mooi tegen een donker blauwe muur, als tegen een roze muur staan?

Er is maar 1 manier om daar achter te komen, schuiven.

Iedereen hier in huis ging onverstoord verder waar hij mee bezig was, want ze weten op zo'n moment; laat haar maar even. En nu heeft bijna alles dus een nieuwe plek in de woonkamer gekregen en het staat mooi.

Ik kon het alleen toch niet laten om in mijn hoofd vast te bedenken hoe de donkerblauwe muur er uit zou zien in de kleur Mono van Little Greene, want die staat voor het voorjaar op mijn to do list. Maar dat is stof voor een volgende blog!